Stage mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een onbetaalde wetenschappelijke stage voor bijvoorbeeld je opleiding geneeskunde, biomedische wetenschappen, bewegingswetenschappen, gezondheidswetenschappen of bewegingstechnologie? Lees dan verder!

Het Amphia neemt als topklinisch opleidingsziekenhuis actief deel aan diverse wetenschappelijke studies. Kleinschalig klinisch onderzoek, maar ook grotere vervolgstudies samen met andere (academische) ziekenhuizen. Heb je een eigen onderzoeksvoorstel of wil je bij Amphia Orthopedie je masterscriptie schrijven? Ook dan nodigen we je uit om te reageren.

Begeleiding

Tijdens je onbetaalde stage verzorgt vaak een orthopedisch chirurg samen met de coördinator van het kenniscentrum de dagelijkse begeleiding gedurende je stage. Daarnaast is er epidemiologische en statistische begeleiding in het Amphia te verkrijgen via de Amphia Academie.

Amphia Orthopedie besteedt – in vergelijking tot andere niet-universitaire orthopedische afdelingen – relatief veel aandacht aan wetenschap. De kans dat je wetenschappelijke stage leidt tot een wetenschappelijke publicatie of presentatie op nationaal of internationaal congres is zeker aanwezig. Dit hangt uiteraard mede af van het onderzoeksonderwerp en van je eigen inzet.

Interesse

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gericht aan Iris Koenraadt-van Oost met jouw CV en een korte motivatiebrief. Vermeld in je motivatiebrief wat voor type onderzoek jouw interesse heeft en de periode waarin je beschikbaar bent.

Meer informatie

Heb je naar aanleiding hiervan vragen? Neem dan contact op met Iris Koenraadt-van Oost, coördinator van het kenniscentrum, tel: 076-5955815.